Studiebesök

Är nyss hemkommen från Digerbergets skola. Fick en inbjudan för ett tag sen från Digerbergets föräldraråd att idag komma och titta på skolan som min dotter ska tillbringa sju år i. Vilken uppslutning av föräldrar! Hela fyra stycken kom! Var kul att få se hela skolan bara varit in och hämtat lillebror på fritids så det är väl det enda i princip man sett innan. Nu fick jag se allt. Och så himla mysigt de gjort på vissa ställen, vart har de fått alla ideér från?! Ångrar inte en sekund att jag gick dit. Skulle ta 45 minuter men det vart lite mer än så... Helt klart en fin och mysig skola som bryr sig om sina elever.


Nya tag

Ja ha då var det måndag igen och arbetsveckan börjar men jobbar bara tre dagar sen ledig i två igen så lite skönt är det. Jobbade igår för att jobba igen dagen jag bytt bort. Dagen då började inte så himla bra. Först var jag och låste upp överallt och la tillbaka nycklarna där de hör hemma sen tryckte jag på knapparna för att dörrarna skulle öppnas och stängas för kunder. Sen satte jag igång med att plocka snus. Ropa ner N och M för att de skulle få gå ut i pant och städa upp lite, såg för jävligt ut. När N kom ner fråga hon mig vad klockan var? Oops jag hade glömt trycka på knapparna vilket jag ju trodde jag gjort. Sen satt jag i kassan och upptäckte nycklarna var inte där de skulle. Oops de låg i fel kassa, HA HA hur det kan gå. Man tror man gör nå sen gör man inte det. Efter ett tag kom det in en kund och jag köpte tillbaka kyckling, tar man alltid ett kvitto och lägger i lådan som ska vara påskrivet. Det fanns inte heller, gick igenom hela soporna men fanns inte.

Hoppas verkligen jag inte får en sån dag idag med. Jobbigt när inte skallen fungerar som den ska. Men alla gör vi misstag men tre på raken! Lite väl mycket.

Grattis Helena Johnsson




Vilken tjej!!!'
Hon låg tvåa i totala världskuppen i skidskytte
och det behövdes vara flera mellan henne och
 Willheim för att hon skulle vinna totalen och hon fixade det.
 Tyskorna gjorde allt för hjälpa Willheim till världskupp segern men det höll inte.

Hon vann!!!

Höll ihop i sista skyttet och sköt fullt igen
vilket hon gjorde genom hela tävlingen idag.

Så åter igen ett stort GRATTIS!!!


Härliga soffa

Idag har jag varit lat. Vaknade och klev vid tio snåret. Åt lite frukost sen bänkade jag mig framför tv:n, var inte så mycket att se på till och börja med så slumra till lite då och då. Sen vart det damernas skidskytte, var inte så himla spännande då inte svenskorna låg så bra inför start. Sen skulle det dröja en hel timme till tills herrarna skulle åka. Slumra till igen och vaknade en bit efter start. Var inte spännande det heller. Tacka vet ja Björndalen han är helt otrolig ligger alltid i topp, slutade 2:a idag, helt klart godtjänt. Imorgon är det också skidskytte men då jobbar jag tyvärr så går miste om sista tävlingen. Helena Johnsson har stor chans att vinna hela världskuppen. Tycker det är så himla roligt vi har en sån duktig skytte tjej så det blir lite spännande emellanåt. Det var min förmiddag och halva eftermiddag det en ledig dag.

På sen eftermiddagen bjöd jag hit L och barnen på middag, vart totalt sex stycken. Bjöd på pommes och hamburgare med sallad till, var riktigt gott faktiskt. Brukar bara vara så där annars.

Kvällen kommer att bestå av soffan och Robinsson sen är det sovtime, ska upp och jobba i morgon på min lediga dag. Straffar sig efteråt när man bytt söndag. Men jag ska nog stå ut.

Min älskade syster

Städning är inte roligt men måste göras....
Har en snäll syster som var hemma hos mig och gjorde det lite hemtrevligt.


Och jag plockade lite själv faktiskt!



Nu är det bara denna hög kvar men den finns kvar i morgon med.


Bilreparation

Idag har min bil blivit lagad, YIPPI !!!!

MIn snälla svärfar har reparerat min kära bil, behövde ju byta stötdämapre. Var in till Mora och köpte två stycken, gick på 2500:- Han kom och tog bilen när jag jobbade för att åka hem och meka. Efter några timmar ringde han mig och hade lite problem, behövde nya krängningstag eftersom de som satt där var helt sönderrostade. Så det var bara att fara in till Mora igen. Drog kortet och såg i displayen 750:- till.....
Inte roligt när man ser lönen försvinna och jag har inte ens betalat räkningar ännu och min hyra är inte att leka med. De har lagt på extra den här månaden på grund av hyreshöjning som började gälla i januari. Tro hur mycket det bli kvar sen? Jag får leva på vatten och bröd den här månaden.

Tyck synd om mig!!! Bjud mig på mat varje dag, frukost kan jag ta på jobbet. Sen kan väl nån vänlig själ komma med en slant  som jag kan göra nåt roligt med :)

TACK snälla H-G för hjälpen, kom billigare undan med din hjälp än att lämna in den på verkstad. Tur jag har dig :)

       

Sen

Nathalié gick till en kompis när vi kom hem idag. Tala om för henne att hon skulle vara hemma klockan sju, nu är klockan kvart över. Dessa barn att hålla tiderna men man vet ju själv hur det var när man var yngre. Så nu är det time för ett telefonsamtal så hon kommer hem. Hur ska hon hinna äta om hon ska vara i säng om en kvart....

Ringde nyss, kompisen svarade och hon sa hon gått hem. Men jag tror nog inte på henne för hon viska lite smått till nån och la sen på luren. Mmmm ringer igen om nån minut om hon inte dykt upp.

Kendra

Kendra

2009-03-25
4430 g
54 cm



GRATTIS

Angelica och Andreas

Läkarbesök

Idag har jag varit till läkaren, vart undersökt i 40 minuter. Först ställde han en massa frågor kring min yrsel sen fick jag lägga mig på en brist. Där låg jag långt bak med huvudet så det nästan hängde ner. Sen vred han huvudet åt ena hållet först och kasta upp mig sen samma åt andra hållet. Vart lite smått yr. Sen kollade han blodtryck efter jag fått ligga och vila ett tag, det var helt normalt. Nästa steg vart att kolla mig i öronen, lämna han ingen komentar till. Efter det tog han in en kvinnlig sjuksköterska och jag fick ta av mig upptill, lyssnade på hjärta och lungor. Helt normalt det med, PUH!

Sen pratade vi lite och han tror det är en mildare form av nån ...läkarterm...yrsel, mildare form av det. FIck ställa frågor och orolig som man är ville man ytesluta tumör. Men det kunde jag inte ha tyckte han, då skulle det finnas mera som visade sig onormalt, typ gång och göra vissa rörelser svårt att lära sig saker osv. Sen hade de visst tagit prov på hypofysen i samband med min första provtagning. Och det var normal det med. Känns ganska skönt nu efteråt och man känner sig lugnare. Gjordes även en hörsel kontroll, jag hör alldeles utmärkt!

På måndag ska jag ner igen och kolla socker och ta nå mer blodprov, men vad vet jag inte.


Bilhelvete!!!

Bilhelvete gått söner, aarg!!!

När jag åkte hem från jobbet så hoppade den så jag mådde nästan illa och vart yr i huvudet. Så det är bara att byta stötdämparna bak. RIngde mekonomen i Mora, japp ca 1200:- st! Det var den lönen det! Å lika bra att byta båda när man ändå håller på. Kanske ännu större anledning att byta bil... Vill ju ha en nyare corolla, nån som har en till salu lite billigt?

Ombygnad

Idag bygde jag och min chef om lite i butiken.
Flyttade risifrutti dit semlor och drickyoghurt står, där risifrutti stod har vi tjoppat upp laktosfritt och där laktosfritt stått står det nu turkisk yoghurt och bärry + semlor men det är ju slut för säsongen snart. Vart helt klart nöjd.

Laktosfria produkter bara ökar och behöver mer och mer plats. Snart måste vi bygga om, men det går ju inte tyvärr.

Matchen

Matchen i går började på topp, sen gick det utför. Inte alls nöjd med resultat. Vi förlora första matchen och då mötte vi bara tjejer. Sen andra matchen var det bara killa och då vann vi!!! :)

Så lite nöjd över en vinst men hade ju kunnat spelat bättre, men det är väl träning som saknas. Så i kväll blir det träning igen måste komma i form till KM:


Kvällen som vart...

Var ner på byn och kikade en liten sväng med L. Men det var ju världelöst som oftast.

Ja ni Robinsson då, jag undrar hur man kan utsätta sig för något sådant.
Inge mat på flera dagar!!!
Jag hade aldrig klarat mig utan mat en hel dag ens. Inte för att jag försökt då.
Sen gå ner i vatten och man har inte en aning vad det kan dyka upp under fötterna. Man såg hur det var äckliga ormar i närheten och som även var ner i vattnet.
NEJ fy farao vad hemskt!

Kvällen....

Ikväll är det premiär för Robinsson igen på 4:an. Måste ju bara kolla på det, ska visst vara med en tjej från Mora. Sen får vi se vad som händer och sker. Tänkte åka iväg till J nu en sväng... Sen kanske en kik på stora city, HA HA...

Händer i alla fall saker på "city" ikväll, hotellet har rockafton, kors i taket. Tro om det blir nå folk eller lika världelöst som vanligt, själv ska jag INTE dit denna gång.

Lördag kväll...

Äntligen lite piggare efter en dags jobb. Fått sova en sväng sen ställde jag mig i dusch för att vakna till liv igen. I morgon bär det av till Hedemora för en dubbelmatch, ser fram emot det. Länge sen jag var med och spelade match för klubben hoppas bara jag är på topp. Det är visst träbanor där och det brukar funka alldeles utmärkt för mig.


Vissa använder finskor andra gummistövlar...


Mormor och morfars lägenhet



Fondvägg i hall



Sovrum



Vardagsrum



Lilla tv rummet


Det är en fyra men inte mycket saker nere i lägenhet ännu och lite rörigt i vissa rum så ville inte knäppa kort i alla rum.

Ihop bygt

Nu har jag varit nere i mormor och morfars nya lägenhet och skruvat lite. Fick ihop 2 saker...



Bokhylla med glasdörrar



Byrå

Oops!!!

Idag vart det en rejäl sovmorgon, vaknade till liv efter elva... Oops!!!
Fick panik när jag såg hur mycket klockan var.

Hade fått SMS utav V som skulle komma och hälsa på så det var bara att kliva upp och ringa henne. Så nu har jag haft besök utav en tjock V, endast en vecka kvar sen är det dax. Och jag får köpa bebiskläder :)

Nu ska jag fara iväg och skruva lite möbler så jag får göra en god gärning idag...


Lite gjort...

Då har man gjort lite mer idag :)
Varit och hälsat på mor en sväng.
Kom överens om att S ska gå hem till mig efter skolan i morgon sen ska vi fara ner till mormor och morfars nya lägenhet (har sålt hus och ska vara ute 1 maj) och där ska vi skruva lite nya möbler som anlänt från Ikea. Har inte sett lägenheten ännu så ska bli väldigt spännande att se hur den ser ut.

Sen ringde jag till moster som ska komma upp om två helger och erbjöd dem att bo i min lägenhet, de skulle ha bott i husvagn på mammas gård. Vart jätte glada över att få sova här i stället för en trång husvagn, fyra personer. Jag får flytta upp till J den helgen, men jag brukar ju ändå tillbringa mycket tid där.

Då har man gjort dagens goda gärning...

Mumma



Så gott!!!

Nathalié på skridskor


Första lediga dagen...

Nu har mer än halva dagen av denna torsdag passerat och vad har jag gjort...
Inte mycket...
Fikat med L...
Handlat...
Lagat mat...
Tittat skidor...

Men nån nytta gjord annars som skulle behövas göras, Noop...
 Hinner väl...

Tid...

Förra veckan fick jag tid till läkare för att göra en utreding för min yrsel. Hoppas de hittar nå eller jag får reda på vad det är i alla fall. Just nu mår jag ganska bra och har inte haft nån atack på ett tag men rätt som det är så dyker det upp...

Sista matchen

Var ner igår och spelade sista matchen i björnfighten mot juridiska damerna, vi VANN, tjoho!!! Inte för att det var en viktig match vi är ute ändå och får inte spela nån final. Men kul att få vinna en match i alla fall. Bättre lycka nästa år om det blir nån då?! Bowlingen här i Orsa har ju gått i konkurs och bara hoppas det är nån som tar över den... Nån drivig människa som kan få bowling att överleva.

B frågade mig om jag inte kan följa med till Hedemora på söndag och spela dubbelmatch i fyrmannalaget för klubben. Tyvärr jobbar jag till helgen men ska ner och titta på schemat och se om det finns nån villig själ som kan byta söndag med mig. Vill inte ta ledigt en hel söndag, ganska mycket betalt då.

Besök på skolan

Har nyss varit och lämnat Nathalié på dagis, lite tidigare än vanligt denna dag. Hon ska gå iväg till skolan och titta eftersom hon ska börja förskolan till hösten. Har tjatat hela morgonen på mig om att hon ska íväg och kommer att missa det för jag klev aldrig upp. Men jag klev upp i god tid och när det närmade sig att vi skulle åka bad jag henne klä på sig men tror ni hon satte igån?! NEJ... Jag fick tjata och tjata... Kom ner i tid ändå...

Om en stund är det dax för mig att åka ner och jobba ända in på kvällning, det suger... Men man måste ju arbeta för att få ihop sin lön...


Skotertur med fiske

Vilken härlig dag vi haft idag. jag och Nathalié drog i väg vid elva snåret till Emådalen igen. Där stod J, S och T och väntade på oss sen bar det iväg på skotertur till Myggsjön. Där vart det fiske och J försökte göra upp en eld för korvgrillning (gick inte så bra). Men nån korv fick vi i oss i alla fall men inte världens varmaste.




Tompa, Nathalié, Jörgen



Steve



Jörgen



Jag



Enda fångsten som  jag drog upp.



Nathalié

Booring....

Kopierade av min kära syster, hade lite booring så varför inte....

100 frågor.

1.fullständigt namn?
Maria Eleonor Arnesdotter Ljusteräng
2.exakt ålder? 30
3.vart bor du? Orsa
4.bor du tillsammans med? Min dotter Nathalié.
5.husdjur? Nej
6.färg på ditt hus? Lite vitt, lite brunt, lite blått.
7.när är du född? 18 Juli 1978
8.klass? Hotell & Restaurang på gymnasium
9.vilket år tar du studenten? Tog 1995 kanske....
10.något jobb? Japp, Ica
11.när gick du upp i morse? En sväng kl 06.20 för att sätta på film åt dotter sen ner i säng igen för att kliva upp 10.20.
12.när ska du sova ikväll? Snart
13.duschat idag? Nepp
14.kramat någon idag? Ja Nathalié
15.pussat någon idag? Nej :(
16.vad har du ätit idag? Frukost sen pizza till lunch.
17.dagens klädsel? Mjukis brallor, underställströja och tjocktröja. Ute hela dagen så täckbyxor och jacka på det.
18.dagens smink? Använder sällan det!
19.dagens sötnos? Min dotter så klart!
20.dagens roligaste? Kan inte komma på nå.......


SOCIALT
21.har du många vänner?
Nja... Har några nära sen mindre nära....
22. hur många har du kysst? Oj Oj Oj det håller man inte reda på.
23.vem kramade du senast? Min dotter
24.hur många har du haft sex med? Ja du det ska ingen veta...
25.hur många har varit otrogna med dig? Inte den blekaste men ingen tror jag
27.har du pojk-/flickvän? Jo
28.vem pratade du med i telefon senast? Linda
29.vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Linda, då går vi ut nu :)


FAVORIT:
31.film? Har ingen
32.låt? Samma svar
33.mat? Mm, fylld kyckling och Taccos.
34.dryck? Coca-Cola och kaffe
35.färg? Blå
37.stad? .....
38.land? Trivs ganska bra i det land jag befinner mig i.
39.ämne i skolan? Inget, skolan sög!
40.år? Nuvarande men hade himla kul när jag var typ 19 år.

SENASTE:
41.personen du tänkte på? Jörgen
42.personen du kysste? Jörgen
43.gången du spydde? Mm sist ja hade magsjuka för ett par månader sen.
44.gången du grät? Dan före nyår...
45.pizzan du åt? Vesuvio med lök som jag delade med dotter idag.
46.gången du var i göteborg? Mm var nog för 10 år sedan.

47.gången du var i stockholm? I maj tror jag, första körslagets final....
48.gången du var full? 31 Januari i år.

49.gången du var hög? Aldrig varit och kommer aldrig att bli!
50.personen som såg dig gråta? Linda


ANTINGEN ELLER:

51.svart eller vitt? Svart
52.hund eller katt? Katt men tål inte :(
53.ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa

54.tv-spel eller datorspel? Måste jag välja?
56.singel eller upptagen? Upptagen

57.hångla eller puss? Kan inte välja, gillar båda...
58.ragga eller bli uppraggad?
Uppraggad är väl alltid roligt :)
59.big brother eller paradise hotel? Big Brother har ja sett men inte det andra men inget av det...
60.svart hår eller blont? Både och...
61.blåa ögon eller bruna? Spelar ingen roll.
62.choklad eller lakrits? Lakrits
63.göteborg eller stockholm? Göteborg
64.högerhänt eller vänsterhänt?
Högerhänt
65.coca cola eller fanta? Coca cola
66.pizza eller kebab? Pizza
67.randigt eller prickigt?
  ????

68.älska eller älskas? Både och...
69.leva eller dö? Leva så klart

ANTAL:
70.personer du älskar? Min familj ovh alla vänner.
71.personer du hatar? Falska människor
72.pojk-/flickvänner du haft? Orka räkna!
73.personer du hånglat med inom en 24-timmars-period?  2

74.glassar du ätit på en dag? Inte en aning.

75.festivaler du varit på/ska på detta år? Ingen vad jag vet.
76.gånger du haft minnesluckor? Nån enstaka.
77.gånger du varit hög? Har som sagt var aldrig varit det.
78.personer du saknar just nu? En...
79.gånger ditt hjärta brustit? Många många gånger..

VEM
80.vill du kyssa nu? Finns bara en....

81.ska du träffa imorgon? Mamma tror jag, mormor, morfar, Katta, Nathalié, Jörgen sen kanske det blir fler.
82.sjöng du senast för? Linda

83.hade du en msn konservation med? Linda
84.spelade du tv-spel med senast? Mig själv.
85.vill du ta med på en romantisk resa nu? Jörgen och dotter.
86.vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen förtjänar att få en sten i huvudet.

87.förtjänar att dö? Ingen förtjänar döden heller!
88.är söt? Jag :)
89.vill du sova med inatt? Jörgen och Nathalié, men får klara mig med Nathalié bara.

VAD
90.gör dig glad? Kärlek och vänskap.
91.gör dig ledsen? Många saker...

92.vad vill du helst göra nu? Sova tror jag.
93.önskar du att du slapp göra? Borsta tänderna...
94.vill du ha nu? En miljon...
95.vill du ha i julklapp? Mm mycket vad sägs om en ny bil med drag med en släpvagn till och där på står det en skoter :) DRÖMMAR

96.längtar du till? Imorgon :)

97.tycker du om dina betyg? Helt OK för att vara jag.
98.ångrar du i ditt liv? Några saker men skriver jag inte här...
99.är det bästa som har hänt dig? Min dotter Natahalié så klart.
100.hur mycket är klockan? 23.34

Emådalen

Eftermiddagen tog jag, Nathalié, L & S oss en middag på pizzerian. Sedan bar det upp till Emådalen för att hälsa på J och gänget som var där. Pratade med J precis innan vi for och vi skulle anlända till stugan samtidigt som dem. (De var ute på fisketur). Då var klockan ca 17.



Vi kom upp och där satt T, B, G & en till som skulle hälsa på dem och väntade på att de skulle dyka upp. När klockan vart 19.15 dök alla upp utom J och S, de hade tagit en "genväg" snarare en senväg. Vi väntade en kvart till men ingen J i sikte så det bar iväg hemmåt igen. Ja så vart det med den turen, tur det var andra där uppe så vi inte åkt upp helt i onödan. Nathalié vart förstås lite besviken när hon inte fick träffa pappa men lycklig när hon kom hem och fick chips och dipp.

             


Grönklitt

Vi kom iväg som väntat till Grönklitt jag, Nathalié, L och hennes barn.

.
Lite fika vart det...


Nathalié på tefat...


Sovmorgon vad är det?

Åh äntligen lördag och ledig helg. Men riktig sovmorgon vad är det? Nathalié vaknade som vanligt kl 06.20 typ. Så det var bara att kliva upp och sätta på en film och ge henne lite frukost sen kunde jag krypa ner under täcket igen. Vred och vände på mig och suckade över att jag inte kunde somna om men Oops så vaknade jag med ett ryck och tittade på klockan den hade passerat 10. Så lite sovmorgon med en sväng uppe tidigt vart det i alla fall.

Nu blir det en tripp upp till Grönklitt med L och två barn. Lite pulka race inge skidor. Vet ärligt talat inte hur det skulle gå om man ställde sig på skidor igen (utför). Var typ 10 år sedan man stod på såna. Men hade varit himla kul att prova igen men det tar vi en annan gång kanskr i en backe med noll människor  :)


Luffar....

Har en moster som är hur duktig som helst på att tillverka saker med ståltråd.










Tänk om man kunde göra sådant....

<><><><><><><><>

Nathalié var inte dålig i morse, skönt....

Yippi!!!

YIPPI!!!

Idag på jobbet kom DHL med paketleverans och där var det ett paket till mig. Min aromabrännare jag köpte på tradera, gissa om jag vart glad! Helt klart nöjd vart jag med, gav 100:- för den + frakt hade varit dubbelt så dyrt som ny, den såg ut sm ny. Så nu står den så fint i fönstret i vardagsrum.

    

Sjuk....

Vet inte....
Tror min dotter håller på att bli sjuk...
Vill inte....
Vill göra nå roligt....
Hes och hängig....
Mmmm....
Hoppas på det bästa....
Pigg och allert i morgon....

Oops så var man ny ägare :)

Igår fastnade jag totalt vid datorn på tradera.... N på jobbet har berättat så mycket om det så vart lite nyfiken, så jag passade på att registrera mig med i fall om att.
OOPS så hade jag lagt ett bud och ca tre timmar senare hade jag vunnit en aromabrännare. Så det kan gå när köpmanin är i farten. Men jag hoppas verkligen jag blir nöjd när jag fått hem den och att den passar i mitt vardagsrums fönster som jag har tänkt mig.

Började även fundera på om jag ska försöka sälja iväg lite saker genom tardera men vart ska man börja???!!!

{~} {~} {~} {~} {~}

Idag känner jag mig inte alls så trött som jag känt mig i flera månaders tid. Kanske och hoppas det är för att jag slutat med mina mini-piller. Får se om det håller i sig. Men det är någon annan här hemma som är trött efter dagen. Satte på en film nyss åt Nathalié och nu sover hon som en stock på soffan. HA HA!!!

Var meningen vi skulle ha match i björnfight idag men det vart inte av, jag var ju dålig igår. Och min kära kompis som vi har match mot har urinvägsinflamation och tuppat av en sväng så nu hoppas vi på att det ska gå på torsdag istället.

MÅ BÄSTA KVINNA VINNA :)

Måndag och ...

Måndag och hemma från jobbet. Igår när jag jobba fick jag en otrolig frossa, antog det var feber på väg. Gick hem tidigare än jag skulle, tog febern men det var inget. Sen låg jag och halvsov hela kvällen. Sovit som en stock hela natten. Yrseln tillbaka igen så hemma från jobb en dag och hoppas det ger med sig. Men vad är det för fel på mig. Det måste ju komma från någonting, det är ju inte direkt normalt och gå omkring och vara yr. Konstigt det inte är nå....

Gick upp ...

Gick upp som vanligt idag 05.50 fixade till mig, åt frukost sen var det dax att väcka Natahlié. För det mesta brukar hon vakna när min klocka sätter igång men hon var ovanligt trött idag.
Åkte upp till dagis och inne i hallen på dagis satt det en tavla med en jättefin målning.


Min dotter som har gjort den!
Ny kvinnlig Lasse Åberg?

Äntligen lite nytta gjort hemma

Nu så har jag gjort det jag skulle gjort ett bra tag, jag har städat upp i hela lägenheten och dammat o dammsugit. Tog många dar innan man kom till skott. Medans jag skulle städa alla rum så skulle Nathalié städa sitt. Jag höll på i säkert 3 timmar och när jag var klar tror ni Nathalié var klar med sitt rum?! Nej, det hade knappt hänt nånting där inne. Man blir så less, så det var bara att ta tag i saken och hjälpa henne. Tänk att det är så lätt för barn att dra fram och stöka till men så himla svårt att ta undan efter sig. Men jag känner mig nöjd nu i alla fall.

Efter städning tog jag tag i hennes 2 garderober, plocka ur varenda klädesplagg och la bort det hon inte använder och det hon inte kan ha längre. Det vart 3 banankartonger, vad hon växt sen sist jag gick igenom dom, ca ½ år sedan. Så efter det var det bara att gå ut på nät och passa på att beställa lite nya kläder och hade även 10% på HM:s barnkläder. Vart kläder både till henne och lite till mig.

Nu ska jag fara ner och träna lite bowling, märkte i sista matchen att man inte tränar. Det går ju INTE att spela längre när man lagt av med träning så bäst man sätter igång med lite träning igen.

Svar

Fick brev på posten idag, svar på mina prover inget fel på mig...
Men vad är det för fel då? Jag är ju så himla trött och rasat i vikt...
Nya prover igen om ett halvår...

Beställningar.....

Måste ha sovit som en stock i natt, inte vaknat av J:s väckarklocka som man brukar höra vid fyratiden på morgonen. Helt otroligt jag sovit så hårt för igår när jag ätit mat efter jobb så sov jag hårt i en timme.

På jobbet idag har det varit mycket fram till lklockan tre. Varor att plocka sen har det varit beställning på beställning. N sjuk så har även fått göra kolonial beställning tillsammans med M som jag aldrig tidigare gjort så vi får se hur det kommer att se ut på lager på fredag. Skulle ha vart ledig torsdag och fredag men det sket sig måste ner och göra mjölkbeställning imorgon sen på fredag ska jag jobba för N hela dagen. Men det lär väl löna sig i slutändan... Nån extra dag ledigt...


Dessa rubriker....

Åh vad skönt det skulle bli med sovmorgon idag... Kl 06.18 var det bara att stiga upp och sätta på en film åt Nathalié som väckte mig. Sen låg jag och slumra och vakna till klockan 08.... Så var det med den sovmorgonen. Nu är det snart dax för lite lunch, korv med bröd orkar jag åstakomma idag sen ner och jobba till sena kvällen, stänger idag, SUCK!

Skönt att vara hemma igen och få sova i sin egen säng i alla fall sen ska jag bara jobba 3 dagar sen ledig igen 2 dar...

Hemresa

Då var det dax att fara hem från härliga Lofsdalen. Har varit hur skönt som helst att vara uppe i fjällen.
Skoteråkning igår och idag har det bara varit vila, tittade på vasaloppet i morse. Var meningen att B och M skulle fara ner på sjön och fiska i morse men när M vakna var det mörkt, kallt och snöigt så det vart inget. Hade tänkt jag och H skulle ta barnen ner senare eventuellt men så vart då inte fallet. Så nu har vi ätit lunch packat ihop och städat bara att sätta sig i bilen och åka ner till Orsa som tar ca 2 ½ timme.

Synd det är en bit att åka hit annars hade man nog farit hit lite oftare, kom på att det är ett helt år sedan som man var här senast då vi firade jul. Som sagt hoppas man kommer hit en gång till nu i vår när det är snö och isar kvar så man kan få sig en härlig fisketur också. Kanske man kunde ta med sig nån mer upp så de/den får se hur fint det är här uppe. Kanske du L skull vilja det? :)

Kram på er alla, hörs snart igen.

RSS 2.0